Presentation om min film: Min kärlek för fotografering.

Filmen har gjort för att inspirera andra kulturintresserade och varför det är så roligt att hålla på med fotografering. Det har jag gjort genom att berätta om min kärlek, hur fotografering motiverar mig och hur man kan uttrycka sig i sitt skapande. Jag anser att man ska värna om det man älskar och brinner för det bland annat. När man jobbar med kultur då är det viktigt att man är emellanåt är mångkulturell och är positiv med att jobba med olika personer som kommer ifrån många slags bakgrunder, etniciteter och kulturer som håller på med olika skapande aktiviteter.
Hur jag kan nå ut till både privatpersoner och företag när man inte använder sig av internet. Det kan man göra genom att bland annat prata i radio och tv om filmen. Att ha personlig kontakt med olika företag/privatpersoner kan man också ha när man vill nå ut till andra och det är ett annat sätt hur man kan skaffa sig olika nätverk.

För- och nackdelar med att man använder sig av internet och olika hemsidor för att dela med sig av bilder, ljud och videos.
Nackdelen med att gör det är att det kan uppstå olika brus (missförstånd eller olika sändningsproblem med internet, radiosändningar etc).
Hur jag gått tillväga för att minska risten för brus. Innan inspelning av videon skrev jag ett manus för att göra en plan på hur jag ville att filmen skulle bestå av och ge ut ett tydligt budskap till mottagaren. Filmen anser jag också har en rödtråd igenom hela filmen.

Fördelen med att använda sig av digitala delningar är att man kan nå ut till många flera och även till människor utomlands. När jag har gjort den här filmen och min logotyp då, har jag använt mig av både den här hemsidan men, även lagt upp det på youtube och facebook för att dela med mig av dem.
Länk till min logotyp:

Min åsikt:
Vad logotypen förmedlar åt mig är att den har ett stilrent utseende och har ett tydligt budskap.

Andras åsikt:
Vad andra har förmedlat är att det hade kunnat ha ett mera färggrant utseende. Men annars har det ett stilrent och bra utseende.Kommentarer