Hur min hemsida kom till??

Min webbsida kom till under den tiden då jag studerade på gymnasiet och pendlade mellan Övertorneå och Överkalix under tre år. När jag hade sökt till gymnasiet hade jag sökt enbart för betygens skull till Hotell och Restaurang programmet trots att jag hatar allt som har och göra med matlagning. 
När jag skulle lästa kursen Eget företagande, då skulle vi göra ett eget projekt som vi var inspirerade av samtidigt som det hade något med sitt eget gymnasieprogram att göra.
Vad jag gjorde då. Projekt var en webbtidning och webbtidningen bestod av mat och dryck recept, intervjuer av lärare etc. Som avslutning av projektet gjorde jag en redovisning av mitt projekt för min klasskompisar och senare under hösten kom en vis del av projektet upp på min hemsida.

Nu vet ni hur resten har gått till. När jag flyttade till Gällivare tog jag upp projektet igen och byggde en kropp på sidan, fixade till sidans utseende, lade upp den på internet samt byte huvudämne på sidan. Sidans ämne är nu foto och dokumentation istället för hotell och restaurang. Jag valde foto och dokumentation just för att det är några av mina många intressen. Efter detta har tiden sprungit iväg och jag kommer att lägga upp många projekt i framtiden. Håll utkik.


Har fotat vid ängen på Bagarvägen bredvid lastbilscentralen, sommaren 2016.

Länk: Min kärlek för fotografering:
                                        https://www.youtube.com/watch?v=GvAPip4nncU

Kommentarer